Manfrotto Befree 3-Way Live Advanced Alu, černý

Nový produkt

Befree 3-Way Live Advanced je inovativní model, který spojuje vlajkovou loď stativu Manfrotto, Befree Advanced, pro cestovní focení a natáčení, speciálně vyvinutou pro hobby a amatérské fotografy a videografy, kteří chtějí maximální výkon a všestrannost v kompaktním zařízení all-in-one.

Více informací

Dostupnost na dotaz

6 990 Kč s DPH

5 777 Kč bez DPH

Přidat na seznam přání

Více informací

Befree 3-Way Live Advanced je první set cestovních stativů na trhu vyvinut pro fotografické i video aplikace. Kombinuje přesnost a univerzálnost s inovativními a jedinečnými funkcemi, které pomáhají fotografům a video tvůrcům vytvářet fotografie a videa v prvotřídní kvalitě. Pak už zbývá jen upustit uzdu kreativity.

V tomto setu naleznete novou hlavu Befree 3-way Live Head značky Manfrotto, vybavenou úspěšným hliníkovým stativem Befree Advanced. Naplňuje potřeby fotografů i video tvůrců, kteří sledují současné trendy a ke své práci používají nové modely poskytující vysoce kvalitní fotografické výkony s full-frame senzorem a 4K videozáznamy a komplementaritu těchto dvou světů při každodenní práci.

Befree 3-way Live Head je inovativní třícestná fluidní hlava společnosti Manfrotto. Disponuje plně sklopnou rukojeti pro maximální kompaktnost a přesto se pyšní pozoruhodnou konstrukcí, která unese váhu až 6 kg. Tato průkopnická hlava dokonale vyhovuje potřebám zákazníka užívat si výhod aplikací s jedinou ultra všestrannou podporou.

Hlava je vybavena vysoce výkonným systémem Befree Fluid Drag System s nejhladší úrovni ovládání, a to jak při PAN, tak TIL pohybech. Obsažena vysoce výkonná kapalina představuje nejnovější technologii fluidní hlavy Manfrotto, která je navržena tak, aby poskytla tu nejlepší úroveň ovládání a pohybů a výjimečnou stabilitu i při extrémních teplotách (-30 ° / + 70 °).

Dlouhá panoramatická rukojeť, poloha na výšku a 3 úrovně bublin dotvářejí podstatu hlavy a zaručují plnou přesnost a univerzálnost fotografování, podporu vašich kreativních nápadů a ohromující venkovní focení.

Hlava stativu je vybavena jedinečnou destičkou 200PL-PRO, vysoce kvalitním hliníkovým tělem a kompatibilitou s upevněním hlavy Manfrotto RC2 a Arca-Swiss: se dvěma gumovými vložkami, které maximalizují přilnavost, a to i při nejmenších úhlech natáčení.

Pro maximální rovnováhu při práci s delšími objektivy je držák destičky hlavy kompatibilní také s 501PL video destičkou.

Díky ergonomickému designu je ovládání Manfrotto’s Befree 3-way Live Head intuitivní a rychlé, což umožňuje i těm nejnáročnějším uživatelům nastavit jejich vybavení snadno a rychle, aniž by zmeškali požadovaný záběr. Spider byl vyvinut tak, aby zajistil dokonalou stabilitu na všech typech terénu a vždy udržoval kameru připravenou zachytit ostré snímky a hladká videa.

Systém uzamykání nohou QPL Travel usnadňuje nastavení a seřízení stativu a zajistí plnou stabilitu ve všech konfiguracích.

Ergonomický volič úhlu nohou je navržen tak, aby jej mohli používat jak praváci, tak leváci. Umožňuje tak každému uživateli intuitivně měnit perspektivu snímání a najít správnou výšku stativu, aniž by došlo ke ztrátě zaměření na požadovaný snímek.

Stativ lze snadno nastavit do tří nezávislých poloh úhlu nohou, čímž je zaručena plna všestrannost dosáhnout snímky dle vašich představ.

Na tomto inovativním modelu naleznete také Easy Link, stejně jako na profesionálních stativech Manfrotto 190 a 055. Díky tomu snadno připojíte další příslušenství, které vám pomohou vytvořit jedinečné a nezapomenutelné snímky. Připojit můžete také světla nebo reflektory. Nyní můžete pořizovat úžasné venkovní záběry, kterých bylo dříve možné dosáhnout pouze pomocí těžce dostupných stativů.

Manfrotto Befree 3-Way Live Advanced je nejlepší cestovní stativ pro vášnivé fotografy a video tvůrce, kteří požadují maximální výkon a přitom lehký formát. Manfrotto Befree 3-Way Live Advanced je optimální kombinace přenositelnosti, spolehlivosti, snadného nastavení a provozu. Je vytvořen s jedinečným cílem umožnit uživatelům vyjádřit svůj talent pomocí kamery s podporou, na kterou se mohou spolehnout.

Specifications

Weight: 2 kg

Top Attachment: 1/4” screw

Leg Sections: 4

Base Type: 44 mm

Min Height: 42 cm

Ball Locking: No

Maximum Height (with Center Column Down): 132 cm

Maximum Height: 151 cm

Base Diameter: 40 mm

Closed Length: 40 cm

Bubble Spirit Level (No.): 3

Safety Payload Weight: 6 kg

Center Column: rapid

Colour: Black

Easy Link: Yes

Front Tilt: +90°/-45°

Head Type: 3 Way Head

Independent Pan Lock: yes

Independent Tilt Lock: yes

Lateral Tilt: +90°/-80°

Leg Type: Single

Leg Angles: 22°, 54°, 89°

Leg Lock Type: Flip Lock

Legs Tube Diameter: 12, 15.5, 19, 22.5 mm

Material: Aluminium

Maximum Working Temperature: 70 °C

Minimum Working Temperature: -30 °C

Pan Drag: fluid cartridge with fixed drag

Panoramic Rotation: 360°

Plate Type: 200PL PRO

Quick Release: Yes

Tilt Drag: fluid cartridge with fixed drag