Panasonic HC-V785

Nový produkt

Specializovaná KAMENNÁ Prodejna v Brně: 29 let!

Recenze.png

Zaznamenejte krásu okolního světla s Full HD kamerou Panasonic HC-V785.

SUPERAKČNÍ CENA JEN DNES... :-)

Více informací

Skladem na prodejně

10 222 Kč s DPH

8 448 Kč bez DPH

Přidat na seznam přání

Více informací

Popis a parametry

Pokročilá stabilizace obrazu Hybrid O.I.S. s funkcí Level Shot zaručuje ostré záběry bez rozstřesení. zámkem O.I.S. Záznam s režimem HDR zaručuje zřetelné detaily v tmavých i velmi světlých místech. Optický zoom 20× a vysoká citlivost snímače, bezdrátové dvojité snímání (Twin Camera) pro pořizování dílčích záběrů s chytrým telefonem.

Zachyťte každou scénu v přirozené kráse

Vysoce citlivý 1/2,3 BSI snímač účinně potlačuje šum při natáčení za zhoršeným světlených podmínek, jako jsou interiéry nebo noční scenérie. Zaznamenejte úžasná videa i do těch nejmenších detailů.

20x optický zoom

Díky samostatnému ovládání každé ze čtyř skupin optické sestavy je zmenšen rozsah pohonu. Výsledkem je vysoká kvalita obrazu, výkonnější zoomování a kompaktní tělo kamery. Sestavu doplňuje ‎12,76 Mpx BSI senzor a rychlý procesor Crystal Engine pro ostré a jasné snímky.

Zřetelné snímky s nádhernými detaily v jasných i tmavých oblastech

Funkce Film HDR potlačuje přepálená světla a blokované stíny spojením dvou snímků pořízených s různou délkou expozice pro ostřejší a jasnější videa. I v obtížných situacích, například při protisvětle, můžete snadno vytvářet přirozená videa s nádhernými barevnými přechody.

Pořizujte dílčí záběry chytrým telefonem

Když použijete smartphone s funkcí Wi-Fi jako pomocný fotoaparát, můžete současně natáčet ze dvou úhlů. Protože natáčíte se dvěma různými zařízeními, jednu můžete použít v libovolné vzdálenosti nebo úhlu. Získáte tak celou škálu možností, jak využívat funkci obraz v obraze.

Účinná stabilizace 

Hybridní O.I.S. stabilizace používá pětiosou korekci k důkladnému potlačení roztřesení v celém rozsahu zoomu. Funkce Level Shot automaticky detekuje a opravuje naklonění pořízených záběrů.