Manfrotto 500 Fluid Video Head with flat base

Nový produkt

"Fluidní videohlava Manfrotto 500 s plochou základnou je ideální pro nejnovější videokamery a fotoaparáty HDSLR. Díky fluidnímu systému nabízí hlava jemné ovládání při natáčení. Nosnost je 5 Kg.

Více informací

Dostupnost na dotaz

4 444 Kč s DPH

3 673 Kč bez DPH

Přidat na seznam přání

Více informací

"Fluidní videohlava Manfrotto 500 s plochou základnou se vyznačuje svoji super lehkostí. Disponuje širší platformou a je ideální pro nejnovější videokamery a fotoaparáty HDSLR.Díky fluidnímu systému nabízí hlava jemné ovládání při natáčení. Vaše záběry tak budou zcela plynule. Její nosnost je 5 Kg.

Videohlava má profesionální zásobníky tekutin na obou osách naklápění a naklánění, aby bylo zajištěno, že každý pohyb kamery je plynulý, řízený a přesný. Je to nejkompaktnější hlava v úspěšné řadě Manfrotto Bridging Technology ™.

Disponuje bočním lock systémem, který umožňuje kameře a posuvné desce rychlé kliknutí shora. Systém bočního zámku také zrychluje a zjednodušuje zvedání shora.

Videohlava má přednastavenou protiváhu 2,4kg, nicméně si bezproblémově poradí i s 5kg. Disponuje jedním 3/8 "" Easy Link konektorem, který umožňuje připojení externího monitoru nebo jiného příslušenství.

Plochá základová montáž se standardním 3/8 "" závitem činí videohlavu univerzální pro další kombinace podpěr (stativ, posuvník, výložník nebo jeřáb). "