Manfrotto Befree Live Aluminium tripod lever, vide

Nový produkt

"Manfrotto's Befree Live Lever je nejkompaktnější cestovní video stativ, určený pro vášnivé kameramany a vloggery, kteří chtějí maximální výkon, i když jsou na cestách. Díky své kompaktní velikosti jej snadno přenesete kamkoliv.

Více informací

Dostupnost na dotaz

5 888 Kč s DPH

4 866 Kč bez DPH

Přidat na seznam přání

Více informací

"Manfrotto's Befree Live Lever je nejkompaktnější cestovní video stativ, určený pro vášnivé kameramany a vloggery, kteří chtějí maximální výkon, i když jsou na cestách. Díky své kompaktní velikosti jej snadno přenesete kamkoliv. Splňuje rostoucí poptávku nezávislých tvůrců obsahu pro lehký ergonomický cestovní stativ, který je snadno přenosný pro natáčení videa pomocí digitálních zrcadlovek, kompaktních kamer a jiných malých videokamer.

Je vybaven trojnožkou vyvinutou tak, aby kamery byly dokonale stabilní na všech typech terénu, včetně těch nejnepříznivějších.

Pavouk, který je součástí tohoto inovativního modelu, nabízí také funkci Easy Link, stejně jako profesionální stativy Manfrotto 190 & 055, což díky možnosti připojení příslušenství umožňuje kameramanům zvýšit jejich kreativitu a vytvořit jedinečné a nezapomenutelné záběry. Není problém přidat také světla a reflektory a zachytit jimi úžasné venkovní záběry, které byly dříve dosažitelné pouze s bytelnými stativy.

Tento model je vybaven pákou QPL Travel, zcela nový systém vyvinutý společností Manfrotto, přináší plnou uzamykatelnost profesionální páky QPL, kterou disponují profesionální stativy Manfrotto kolekce 190 & 055, na tuto lehčí verzi, ideální pro cestování. Nový mechanismus zapínání / vypínání umožňuje snadné a bezpečné nastavení a seřízení. Poskytuje plnou stabilitu pro dokonalé natáčení videa.

Ergonomický volič úhlu nohou je navržen tak, aby ho mohli používat jak praváci, tak leváci. Umožňuje tak všem měnit záběry intuitivně a najít správnou výšku stativu bez ztráty zaměření na záběr, kterého chtějí dosáhnout.

Systém Befree Live lze snadno nastavit na tři nezávislé pozice úhlu nohou, což zaručuje plnou univerzálnost natáčení pro všechny kreativní záběry, které vás venku mohou napadnout.

Malá velikost Befree Live však neznamená kompromis ve stabilitě či kvalitě obrazu. Toto řešení zaručuje velmi plynulý pohyb díky fluidní hlavě Befree Live Fluid Head, která díky posuvné video desce udržuje kameru dokonale vyváženou.

Snadno ovladatelná a nastavitelná hlavice Befree Live Fluid Head má dvě oddělené intuitivní tlačítka -zapnutí / vypnutí, která zamykají a odemykají pohyby hlavy a naklápění hlavy.

Tento lehký cestovní video stativ je optimální kombinací manipulace, pevnosti, snadného nastavení a ovládání. Je vyroben s jedinečným cílem umožnit jednotlivcům vyjádřit svou povahu záběrů pomocí kamery s profesionální podporou. "