Sony DCR-VX700 mDV

Nový produkt

Specializovaná KAMENNÁ Prodejna v Brně: 29 let!

Recenze.png

Bazar: platba Cash nebo Převod, konzultace nutná (klik)!

IMPOZANTNÍ MUZEÁLNÍ STROJ v plně provozuschopném stavu (viz níže) Historicky první jednočipový model formátu miniDV, v nabídce od jara 1995 spolu s tříčipovou kolegyní Sony DCR-VX1000. Maloobchodní cena začínala na 95 tisících korun. Bytelná mechanika z záchraně archivů.  

Více informací

Skladem na prodejně

4 444 Kč s DPH

4 444 Kč bez DPH

Přidat na seznam přání

Více informací

IMPOZANTNÍ MUZEÁLNÍ STROJ v plně provozuschopném stavu (viz níže). Historicky první jednočipový model formátu miniDV, který přišel do nabídky na jaře roku 1995 spolu s delší tříčipovou kolegyní Sony DCR-VX1000. Maloobchodní cena začínala na 95 tisících korun (pivo stálo v levnějších hospách zhruba 6 korun :-D).

Z technických parametrů se sluší zmínit velikost snímače 1/3" a celkových 470kPx. Objektiv s 10násobným čili optickým Zoomem (nadto ještě 20x digitálním) má průměr závitu 52 mm a našemu kusu viditelně chybí sluneční clona, která naopak na druhém snímku JE nasazena. BAREVNÝ HLEDÁČEK (!) má 180kPx a jeho tubus lze povytáhnout a vyklopit. Velmi BYTELNÁ mechanika kazety může mít životnost ještě mnoho let, ale reálné možnosti oprav a také náhradních dílů již nelze garantovat. Rozměry 110 x 114 a 278 mm, hmotnost 1.200 gramů bez AKU a kazety.

Videokamera používá dodnes (u větších modelových řad) nejčastější akumulátory firmy s paticí NP-F, přičemž  prostor pro napájecí článek se nachází jako "šuplík" v zadní částo kamery pod pomocným displejem. Kupující může podle domluvy obdržet i dálkové ovládání, nabíjecí adaptér a solidní velkokapacitní akumulátor. Pište, volejte