Chytrá wi-fi IP kamera Innotronik IEN-BC65

Nový produkt

Venkovní IP kamera Innotronik IEN-BC65 s aplikací VicoHome Hlavní vlastnosti: Jednoduchá instalace - žádné kabely - k instalaci stačí kamera, mobil a wi-fi připojení Kloubový magnetický držák - jednoduché odpojení a snadné nastavení správné polohy Odolná - venkovní IP65 Napájení li-ion baterie 10000mAh. Výdrž až 6 měsíců na jedno nabití Vysoké rozlišení 2.0MPix - 1920 x 1080 1/3" CMOS Sensor

Více informací

Skladem na prodejně

2 990 Kč s DPH

2 471 Kč bez DPH

Přidat na seznam přání

Více informací

Venkovní IP kamera Innotronik IEN-BC65 s aplikací VicoHome
Hlavní vlastnosti:

Jednoduchá instalace - žádné kabely - k instalaci stačí kamera, mobil a wi-fi připojení
Kloubový magnetický držák - jednoduché odpojení a snadné nastavení správné polohy
Odolná vůči povětrnostním vlivům - venkovní IP65
Napájení li-ion baterie 10000mAh
Nabíjení přes USB 
Nízká spotřeba energie - výdrž až 6 měsíců na jedno nabití
Vysoké rozlišení 2.0MPix - 1920 x 1080
1/3" CMOS Sensor + 6 vrstvá skleněná čočka s vysokou světelností
Kvalitní objektiv + IR LED přísvit - kvalitní záznam i v noci
Vestavěné vysocesvítivé LED světlo - možnost barevného nočního záznamu
PIR čidlo detekce pohybu - automatický záznam + zaslání zprávy při aktivaci
Ukládání záznamu na micro SD kartu o velikosti až 128GB (není součástí balení) nebo na vzdálené úložiště (Cloud)
Ovládání z tabletu nebo chytrého telefonu aplikací VicoHome - kompatibilní s Android/iOS
Oboustranná hlasová komunikace - Two Way Audio


Instalace
Kameru nejdříve nabijeme přes micro USB kabel a vložíme do ní micro SD kartu. Do mobilu nebo tabletu zdarma stáhneme a nainstalujeme aplikaci VicoHome. Ta je k dispozici ve verzi pro Android i iOS. Spárování kamery s mobilem dle návodu je pak již velice jednoduché a nezabere vám více než 2 minuty.Kameru poté připevníme na vhodné místo s ohledem na požadovaný úhel záběru kamery a máme hotovo. S instalací kabeláže si nemusíme lámat hlavu, kamera žádnou kabeláž ani elektřinu nepotřebuje.Nyní můžeme kameru mobilem ovládat, konfigurovat a sledovat záznam. To vše odkudkoliv na světě, pokud ji připojíme k wi-fi síti.

Jak to funguje v praxi
Situace 1) - Příjezd kurýraKamera je umístěna nad vchodem do domu. Pokud přijede např. kurýr zásilkové služby, kamera před domem zaznamená pohyb. Následně o tom odešle do aplikace zprávu přímo na váš mobil a současně spustí záznam, který se ukládá na paměťovou kartu v kameře nebo na vzdálené úložiště - cloud. Jakmile obdržíte zprávu o zaznamenaném pohybu, můžete na mobilu spustit online záběr z kamery a také ihned v aplikaci zapnout audio a přímo z kurýrem hovořit. Můžete mu tak sdělit, aby zásilku nechal přede dveřmi nebo např. u sousedů. 
Situace 2) - Detekce narušiteleKamera je umístěna tak, že hlídá okolí domu nebo chaty (zahrada, kůlna, zadní vchod apod.). Jakmile kamera zaznamená pohyb v nastavené zóně, pošle vám zprávu a náhled videa a také spustí vestavěnou sirénu (pokud je volba zapnuta) nebo ji můžete spustit manuálně vzdáleně přímo z vašeho telefonu třeba společně s ostrým LED světlem, což by případného narušitele mělo od další nezákonné činnnosti odradit. Záznam je samozřejmě uložen na kartě a také jej můžete přímo stáhnout do mobilu.
I když jste třeba na druhém konci světa, můžete se kdykoliv ke kameře připojit a zkontrolovat, co se děje u vás doma. Záznam si můžete kdykoliv uložit přímo do mobilu nebo tabletu. Nemusíte se bát, že by se v kameře vybily baterie. Kamera vám dá vždy s předstihem vědět, že je potřeba baterie dobít. Poté opět vydrží v provozu dlouhé měsíce.
Chytré zařízení
Aplikace VicoHome používá prvky umělé inteligence. V zorném poli kamery můžete například jednoduše definovat zóny, které má kamera hlídat. Pokud v nastavené zóně dojde k pohybu, aplikace dokáže rozpoznat, jestli se jedná o člověka, zvíře nebo automobil. A také, zda automobil přijíždí nebo odjíždí a podle toho přizpůsobí zprávu, kterou odešle na váš mobil. Samozřejmě uloží také záznam na paměťovou kartu nebo na vzdálený cloud.
Technické údajeModel:    IEN-BEC65Optický čip:  1/3” 2.0MP CMOS SensorObjektiv: 6 vrstvá skleněná čočka - širokoúhlý záběr 110° Noční vidění:    IR LED dosah až 10 metrůAudio:  vestavěný mikrofon a reproduktorVnitřní úložiště:   Micro SD / SDHC karta až 128GB (není součástí dodávky)Síťové připojení:    WiFi(802.11b/g/n 2.4G)Napájení: Li-Ion baterie 10000mAh, USB DC5V - 1.5ASpotřeba energie:    - Standby režim 2.4mW (3.8V 0.63mA) - Záznam ve dne - 1W (3.8V 264mA) - Záznam v noci - 2.23W (3.8V 588mA)Výdrž na jedno nabití: až 6 měsíců (záznam 30 min denně) nebo 1 rok ve Stand-by režimuStupeň krytí: venkovní IP65Rozměry cca: 72×63x97mmHmotnost bez držáku cca: 350gHmotnost balení cca: 660g