Panasonic SDR-S150 SD-C

Nový produkt

Specializovaná KAMENNÁ Prodejna v Brně: 29 let!

Recenze.png

Bazar: platba Cash nebo Převod, konzultace nutná (klik)!

Použitá tříčipová videokamera na SD-karty. Stav 1A, Externí nabíječka + akumulátor. Nahrává na paměťové SD-karty, záznam DV-PAL. Příslušenství viz níže. Kus téměř jako nový s veškerými doplňky i krabicí a návodem.

Více informací

Skladem na prodejně

5 555 Kč s DPH

5 555 Kč bez DPH

Přidat na seznam přání

Více informací

IDEÁLNÍ VIDEO-ZÁZNAMNÍK především pro tenagery, kteří si chtějí pořizovat záznamy z jakýchkoli akcí v tzv. RETRO-KVALITĚ a současně se nechtějí "poprat" s dnes již zbytečně složitým převodem do počítače prostřednictvím tzv. Fire-Wire portu, což je téměř výhradní možnost stažení do PC z většiny kazetových (páskových) médií.

Systém foto- a video- záznamu: paměťová karta. Záznam ve standardním rozlišení MPEG v maximu datového toku 9,5Mbps. Typ snímače: 3x CCD, lepší citlivost na slabé osvětlení scény. Desetinásobný optický ZOOM, optický stabilizátor obrazu. Širokoúhlý LCD panel má úhlopříčku 2,8" a 211kPx. Základní příslušenství v podobě akumulátoru a originální "vestavěné" i externí univerzální nabíječky. 

GARANCE NA VYZKOUŠENÍ - viz dále...

Na bazarové položky poskytujeme vždy záruku na vyzkoušení. V případě nemožnosti převzít si přístroj u nás na Prodejně necháváme zpravidla zákazníka vyzkoušet funkčnost nejméně po dobu 48 hodin od doručení přepravcem... 

Ideální reportážní kamerka pro začínající kameramany bez požadavku na HD-video. Krásný obraz i v šeru, solidní fotografie s rozlišením až 3MPx. ROZKOŠNÁ MINIATURA do dlaně, zápěstní řemínek...

Provedení výrobku: stříbrná barva