Canon EF-M 55-200mm f / 4.5-6.3 IS STM Zobrazit větší

Canon EF-M 55-200mm f / 4.5-6.3 IS STM

Nový produkt

Popis a parametry

Canon EF-M 55-200mm f/4,5-6,3 IS STM je kompaktní zoomový teleobjektiv s pokročilou stabilizací obrazu a rychlým a tichým krokovým motorkem autofokusu, což oceníte zejména při natáčení ozvučeného videa. Nabízí ekvivalentní ohniskovou vzdálenost 88-320mm při přepočtu na 35mm formát

Více informací

Skladem na prodejně

7 333 Kč s DPH

6 060 Kč bez DPH

Přidat na seznam přání

Více informací

Optická stavba
Objektiv EF-M 55–200 mm f/4,5–6,3 IS STM poskytuje dokonale ostré fotografie, dokonce i při snímání z ruky za slabého osvětlení. Objektiv obsahuje technologii stabilizátoru obrazu s rozsahem 4 EV od společnosti Canon, která omezuje vliv otřesů fotoaparátu, a umožňuje tak pořizovat jedinečné snímky za slabého osvětlení bez postřehnutelného zvýšení rozmazání snímků.

Motor a zaostřování
Objektiv je vhodný pro natáčení videa. Zásluhou rychlého, vysoce přesného systému automatického zaostřování, který zajišťuje rychlé, přesné a automatické zaostřování pro pořizování fotografií, lze snadno zachytit okamžik na nádherných fotografiích. Převezměte kontrolu, kdykoliv si to přejete, pomocí plně manuálního doostřování, které umožňuje upravit zaostření bez ukončení režimu automatického zaostřování.