Bezdrátový alarm systém Innotronik ITY-AK301 - wifi / GSM

Nový produkt

Domácí alarm Innotronik ITY-AK301 - wi-fi + GSM komunikace Nečekejte na zloděje! Snadno a rychle zabezpečte domov, chatu nebo chalupu chytrým a bezdrátovým zabezpečovacím systémem Innotronik ITY-AK301 za dostupnou cenu. HLAVNÍ VLASTNOSTI: jednoduchá bezdrátová montáž - netřeba žádná kabeláž v balení jsou všechny součásti potřebné k instalaci vše připraveno a spárováno, stačí rozmístit a zapnout

Více informací

Odešleme do 3 dnů

1 960 Kč s DPH

1 620 Kč bez DPH

Přidat na seznam přání

Více informací

Domácí alarm Innotronik ITY-AK301 - wi-fi + GSM komunikace
Nečekejte až Vás vykradou! Snadno a rychle zabezpečte svůj domov, chatu nebo chalupu pomocí chytrého a bezdrátového zabezpečovacího systému Innotronik ITY-AK301 za dostupnou cenu.
HLAVNÍ VLASTNOSTI:

zcela jednoduchá bezdrátová montáž - není potřeba žádná kabeláž
v balení jsou všechny součásti potřebné k instalaci
vše je připraveno a spárováno, stačí jen rozmístit a zapnout
snadné ovládání přes aplikaci TUYA / Smart Life v češtině
možnost zakoupení a připojení dalších 98 čidel a senzorů
kompletní zabezpečení za bezkonkurenční cenu

OBSAH BALENÍ:

Hlavní jednotka se sirénou a baterií
Magnetický senzor na dveře / okno
Pohybové PIR čidlo
2x Dálkový ovladač
USB napájecí adapter
USB kabel
Hmoždinky, vruty a oboustranné lepící fólie pro instalaci senzorů a čidel
Návod k instalaci a obsluze


INSTALACE:
Do centrální jednotky vložíme SIM kartu (není podmínkou) a připojíme USB kabelem k nabíječce. Do mobilu nebo tabletu zdarma stáhneme a nainstalujeme aplikaci Tuya Smart / Smart Life. Ta je k dispozici ve verzi pro Android i iOS. Spárování jednotky s mobilem dle návodu je pak již velice jednoduché a nezabere vám více než 2 minuty.Jednotku poté umístíme na vhodné místo s ohledem na dosah wi-fi sítě. Dále v objektu rozmístíme čidla a senzory. Po jejích zapnutí se automaticky připojí k centrální jednotce a uvidíte je v aplikaci. Každé čidlo si můžete pojmenovat, abyste při alarmu viděli, kde se nachází aktuální poplach. S instalací kabeláže si nemusíme lámat hlavu, čidla žádnou kabeláž ani elektřinu nepotřebují. Vestavěné baterie postačí na dlouhé měsíce provozu. 

JAK TO FUNGUJE:
Pomocí aplikace nebo dálkovým ovládáním přepnete alarm do pohotovostního režimu. Jakmile některé z čidel a senzorů zachytí pohyb, spustí se siréna a v aplikaci obdržíte zprávu o události a označení čidla, které ji zaznamenalo. Centrální jednotka také vytočí některé z předdefinovaných telefonních čísel a o události se tak dozvíte telefonicky i pokud nejste v dosahu internetu.