Solární otočná 4G IP kamera Innotronik IUB-PT18-4G

Nový produkt

Venkovní 4G solární IP kamera Innotronik IUB-PT18 s aplikací UBox Hlavní vlastnosti: Jednoduchá instalace - žádné kabely - k instalaci stačí kamera, mobil a GSM připojení Odolná IP65 Napájení 18650 li-ion baterie - kapacita 15600mAh + externí solární panel 10W Nabíjení USB  Nízká spotřeba - výdrž až 6 měsíců na jedno nabití Bezdrátová komunikace 4G LTE Rozlišení 2.0MPix - 1920 x 1080 1/2.7" CMOS

Více informací

Skladem na prodejně

5 290 Kč s DPH

4 372 Kč bez DPH

Přidat na seznam přání

Více informací

Venkovní 4G solární IP kamera Innotronik IUB-PT18 s aplikací UBox
Hlavní vlastnosti:

Jednoduchá instalace - žádné kabely - k instalaci stačí kamera, mobil a GSM připojení
Odolná vůči povětrnostním vlivům - venkovní IP65
Napájení 18650 li-ion baterie - kapacita 15600mAh + externí solární panel 10W
Nabíjení přes USB 
Nízká spotřeba energie - výdrž až 6 měsíců na jedno nabití
Bezdrátová komunikace přes 4G LTE síť
Vysoké rozlišení 2.0MPix - 1920 x 1080
1/2.7" CMOS Sensor + 6 vrstvá skleněná čočka s vysokou světelností
Objektiv s vysokou světelností + 2x IR LED přísvit - kvalitní záznam i v noci
4x bílé LED - pro barevný noční záznam
Radar + PIR čidlo dvojitá detekce pohybu - záznam + zaslání zprávy při aktivaci
Dálkově ovládaný otočný PTZ objektiv - rozsah 355° horizontálně, 100° vertikálně
Ukládání záznamu na micro SD kartu o velikosti až 128GB (není součástí balení) 
Ovládání z tabletu nebo chytrého telefonu aplikací UBox - kompatibilní s Android/iOS
Oboustranná hlasová komunikace - Two Way Audio


Instalace
Kameru nejdříve nabijeme přes micro USB kabel a vložíme do ní micro SD kartu a SIM kartu. Do mobilu nebo tabletu zdarma stáhneme a nainstalujeme aplikaci UBox. Ta je k dispozici ve verzi pro Android i iOS. Spárování kamery s mobilem dle návodu je pak již velice jednoduché a nezabere vám více než 2 minuty.Kameru poté připevníme na vhodné místo s ohledem na požadovaný úhel záběru kamery a také s ohledem na polohu solárního panelu, který má samostatný držák a ke kameře se připojuje 2,7m dlouhým kabelem, což vám usnadní umístění zařízení. Veškerý instalační materiál včetně vrutů, hmoždinek a šroubováku je součástí balení.Nyní můžeme kameru mobilem ovládat, konfigurovat a sledovat záznam a to vše odkudkoliv na světě.

 
Jak to funguje v praxi
Kamera je umístěna nad vchodem do domu. Pokud přijede např. kurýr zásilkové služby, kamera před domem zaznamená pohyb. Následně o tom odešle do aplikace zprávu přímo na váš mobil a současně spustí krátký záznam, který se ukládá na paměťovou kartu v kameře. Jakmile obdržíte zprávu o zaznamenaném pohybu, můžete na mobilu spustit online záběr z kamery a také ihned v aplikaci zapnout audio a přímo z kurýrem hovořit. Můžete mu tak sdělit, aby zásilku nechal přede dveřmi nebo např. u sousedů. 
Pokud v noci vnikne do zorného pole kamery nežádoucí osoba, obdržíte varovnou zprávu a kamera může provést skrytý záznam za pomoci IR LED nebo naopak rozsvítit bílá LED světla, pořídit barevný záznam a ještě tím narušitele od nezákonné činnosti odradit. Záleží na vaší volbě a nastavení.
I když jste třeba na druhém konci světa, můžete se kdykoliv ke kameře připojit a zkontrolovat, co se děje u vás doma. Dálkově ovládaným  otočným PTZ objektivem můžete zaměřit na požadovanou část plochy. Záznam si můžete kdykoliv uložit přímo do mobilu nebo tabletu. Nemusíte se bát, že by se v kameře vybily baterie. Kamera vám dá vždy s předstihem vědět, že je potřeba baterie dobít. Poté opět vydrží v provozu dlouhé měsíce.

Jak dlouho vydrží kamera pracovat na jedno nabití?
V kameře jsou vloženy dobíjecí li-ion články s celkovou kapacitou 15600mAh. Pokud je kamera vhodně umístěna s ohledem na pokrytí solárního panelu slunečním svitem, tak je doba prakticky omezena pouze životností baterií, což může být i roky. Solární panel má dostatečný výkon, aby baterie udržoval stále nabité. Samozřejmě záleží také na nastavení kamery, aby zaznamenávala pohyb např. pouze v určených časech a její zorný úhel zabíral pouze objekt zájmu a nedocházelo tak k neustálému zapínání kamery kolemjdoucími, projíždějícími vozidly apod.

Technické údajeModel:    IUB-PT18-4GProcesor: T31ZLOptický čip:  1/2.7” 2.0MP CMOS SensorObjektiv: 6 vrstvá skleněná čočka - širokoúhlý záběr 95° Infračervené noční vidění:   IR LED - dosah až 30mPlnobarevné noční vidění:   Bílé LED - dosah až 30mDetekce pohybu: Radar + PIR čidlo s dosahem 0-12mOtočný PTZ objektiv: rozsah 355° horizontálně, 100° vertikálněAudio:  vestavěný mikrofon + reproduktor    Vnitřní úložiště:   Micro SD / SDHC karta až 128GB (není součástí dodávky)Síťové připojení:    4G LTENapájení: Li-Ion baterie 18650 - 15600mAh, USB DC5V-1A, externí solární panel 10WDélka kabelu k solárnímu panelu: cca 2,7mSpotřeba energie:   Stan-by režim 0,003W / Záznam 4WVýdrž na jedno nabití: cca 6 měsíců Stupeň krytí: venkovní IP65Rozměry kamery cca: 195x180x110mm bez solárního paneluRozměry solárního panelu cca: 290x175x15mmHmotnost kamery se solárním panelem a bateriemi cca: 1400gHmotnost balení cca. 1800g