Solární wi-fi IP kamera Innotronik ICH-BC21

Nový produkt

Venkovní IP kamera Innotronik ICH-BC21 Hlavní vlastnosti: Jednoduchá instalace - žádné kabely - k instalaci stačí kamera, mobil a wi-fi připojení Odolná vůči povětrnostním vlivům - venkovní IP66 Napájení 4x 18650 li-ion baterie 10000mAh Nabíjení přes USB + solární panel - výdrž několik měsíců na jedno nabití Vysoké rozlišení 2.0MPix - 1920 x 1080 1/2.7" CMOS Sensor...

Více informací

Skladem na prodejně

2 990 Kč s DPH

2 471 Kč bez DPH

Přidat na seznam přání

Více informací

Venkovní IP kamera Innotronik ICH-BC21
Hlavní vlastnosti:

Jednoduchá instalace - žádné kabely - k instalaci stačí kamera, mobil a wi-fi připojení
Odolná vůči povětrnostním vlivům - venkovní IP66
Napájení 4x 18650 li-ion baterie 10000mAh
Nabíjení přes USB + solární panel - výdrž několik měsíců na jedno nabití
Vysoké rozlišení 2.0MPix - 1920 x 1080
1/2.7" CMOS Sensor + 6 vrstvá skleněná čočka s vysokou světelností
Objektiv s vysokou světelností - kvalitní a ostrý záznam
2x IR LED s dosahem až 15m pro noční záznam
2x bílé LED - pro barevný noční záznam
PIR čidlo detekce pohybu - automatický záznam + zaslání zprávy při aktivaci
Ukládání záznamu na micro SD kartu o velikosti až 128GB (není součástí balení)
Ovládání z tabletu nebo chytrého telefonu aplikací CamHipro - kompatibilní s Android/iOS
Oboustranná hlasová komunikace - Two Way Audio

 

Instalace
Kameru nejdříve nabijeme přes micro USB kabel a vložíme do ní micro SD kartu. Do mobilu nebo tabletu zdarma stáhneme a nainstalujeme aplikaci CamHipro. Ta je k dispozici ve verzi pro Android i iOS. Spárování kamery s mobilem dle návodu je velice jednoduché a nezabere vám více než 2 minuty.Kameru poté připevníme na vhodné místo s ohledem na požadovaný úhel záběru kamery a máme hotovo. S instalací kabeláže si nemusíme lámat hlavu, kamera žádnou kabeláž ani elektřinu nepotřebuje.Nyní můžeme kameru mobilem ovládat, konfigurovat a sledovat záznam. To vše odkudkoliv na světě, pokud ji připojíme k wi-fi síti.

Jak to funguje v praxi
Kamera je umístěna nad vchodem do domu. Pokud přijede např. kurýr zásilkové služby, kamera před domem zaznamená pohyb. Následně o tom odešle do aplikace zprávu přímo na váš mobil a současně spustí krátký záznam, který se ukládá na paměťovou kartu v kameře. Jakmile obdržíte zprávu o zaznamenaném pohybu, můžete na mobilu spustit online záběr z kamery a také ihned v aplikaci zapnout audio a přímo z kurýrem hovořit. Můžete mu tak sdělit, aby zásilku nechal přede dveřmi nebo např. u sousedů. 
Pokud v noci vnikne do zorného pole kamery nežádoucí osoba, obdržíte varovnou zprávu a kamera může provést skrytý záznam za pomoci IR LED nebo naopak rozsvítit bílá LED světla, pořídit barevný záznam a ještě tím narušitele od nezákonné činnosti odradit. Záleží na vaší volbě a nastavení.
I když jste třeba na druhém konci světa, můžete se kdykoliv ke kameře připojit a zkontrolovat, co se děje u vás doma. Záznam si můžete kdykoliv uložit přímo do mobilu nebo tabletu. Nemusíte se bát, že by se v kameře vybily baterie. Kamera vám dá vždy s předstihem vědět, že je potřeba baterie dobít. Poté opět vydrží v provozu dlouhé měsíce.
Jak dlouho vydrží kamera pracovat na jedno nabití?
V kameře jsou vloženy 4 dobíjecí li-ion články běžného typu 18650 s celkovou kapacitou 10000mAh. Pokud je kamera vhodně umístěna s ohledem na pokrytí solárního panelu slunečním svitem, tak je doba prakticky omezena pouze životností baterií, což může být i roky. Solární panel má dostatečný výkon, aby baterie udržoval stále nabité. Samozřejmě záleží také na nastavení kamery, aby zaznamenávala pohyb např. pouze v určených časech a její zorný úhel zabíral pouze objekt zájmu a nedocházelo tak k neustálému zapínání kamery kolemjdoucími, projíždějícími vozidly apod.Baterie jsou výměnné, takže na konci jejich životnosti je lze jednoduše vyměnit za nové.
Technické parametry:
Čip - 1/2.7" CMOS 1080P SensorObjektiv - 3,6mm skleněná 6 vrstvá čočkaÚhel záběru 110°IR noční přísvit - 2ks IR LED - dosah až 15mLED noční přísvit - 2ks vysocesvítivých LED - noční barevný záznamAutodetekce nočního režimu - Dual IR CUTDetekce pohybu PIR čidloBaterie: 3,7V, 4ks Li-Ion 18650 dobíjecí baterie 10.000mAhSolární panel - výkon až 5W Výdrž na baterie - až 6 měsíců Slot pro paměťovou kartu micro SD / SDHC max 128GB (není součástí dodávky)
VIDEOVideo komprese: H.264Rozlišení 2.0MPix 1920*1080 20FPS
SÍŤWiFi standard 802.11b/g/n 2,4GHzP2P ovládání mobilním zařízením
OSTATNÍObousměrný přenos zvuku - Two Way Audio - zabudovaný mikrofon a reproduktorAudio výstup - 2-pásmový reproduktor s filtrem šumuVzdálené ovládání kamery / dohled - mobilní aplikace CamHipro (Android / iOS)Použití venkovní i vnitřníProvozní teplota: -20°C až +55°CProvozní vlhkost: 10% ~ 85%Balení -  držák, vruty, hmoždinky, USB kabel, návodKryt kamery robustní, voděodolný, IP 66Rozměry (bez solárního panelu): 190 x 100 x 80mmRozměry solárního panelu: 232 x 136mmHmotnost kamery cca: 1000gHmotnost balení cca: 1400g







Kamera je vhodná pro:

zabezpečení venkovních prostor (např. parkoviště, firemní areály, okolí domů a skladů apod.)
zabezpečení vnitřních prostor (např. kanceláře, obchody, sklady, montážní haly, garáže apod.)
kontrola osob a zvířat v době vaší nepřítomnosti (např. dětí, seniorů, domácích mazlíčků apod.)
zabezpečení objektů při vaší nepřítomnosti (např. domácnost při odjezdu na dovolenou, chata, chalupa apod.)