CEL-TEC M10s DUAL GPS Premium kamera do auta ve zpětném zrcátku

Nový produkt

Specializovaná KAMENNÁ Prodejna v Brně: už 27 let!

Nová vlajková loď mezi palubními kamerami značky CEL-TEC, to je M10 DUAL GPS Premium. Jde o jedinečný a špičkový model. Ať už použitými materiály, množstvím funkcí jako je GPS modul, bezpečnostním asistentem hlídajícím jízdní pruhy, tak plně dotykovým IPS displejem, zadní AHD kamerou, skvělým nočním záznamem a podporou až 128GB microSD karet.

Více informací

Dostupnost na dotaz

4 999 Kč s DPH

4 131 Kč bez DPH

Přidat na seznam přání

Více informací

Nová vlajková loď mezi palubními kamerami značky CEL-TEC. Premium v názvu již dává tušit, že se bude jednat o jedinečný a špičkový model. Ať už použitými materiály, množstvím funkcí jako je GPS modul, bezpečnostním asistentem hlídajícím jízdní pruhy, tak plně dotykovým IPS displejem, zadní AHD kamerou, skvělým nočním záznamem a podporou až 128GB microSD karet. A to není vše, čtěte dál a přesvědčte se o výjimečnosti kamery M10 DUAL GPS Premium!

Plně dotykový IPS displej
Celá odrazová plocha zrcátka slouží zároveň jako velký 9.88" dotykový IPS displej o rozlišení 400x1600, pomocí kterého lze nastavovat všechny důležité funkce, prohlížet pořízené záznamy, sledovat obraz ze zadní kamery např. při couvání, kdy se obraz automaticky přepne právě na zadní kameru. Na displeji je možné sledovat také obraz pouze z přední kamery a nastavovat její vertikální úhel záběru. 

Další možností je takzvaný režim jízdy, kdy je zobrazena aktuální rychlost (dle GPS), datum a čas a hlídaní jízdních pruhů, v tomto režimu plní obrazovka funkci zrcátka. Displej lze samozřejmě také zcela vypnout a zařízení tak bude sloužit jako plnohodnotné zpětné zrcátko. Pro ještě jednodušší obsluhu je navíc menu kompletně v češtině.



Perfektní obraz
Mimo precizně provedeného funkčního zpětného zrcátka vyniká kamera do auta M10 DUAL GPS také kvalitou pořízeného záznamu. Přední SUPER HD (1296p) kamera je umístěna přímo v zrcátku, kloubové upevnění a horizontální posun umožní optimální nastavení záběru dění před vozidlem. Vertikální záběr je pak možné doladit pomocí displeje. V kombinaci s úhlem záběru 140° a světelností objektivu F2.2, tak máte jistotu, že nepřijde o žádný důležitý okamžik za jakýhkoliv podmínek, ať už bude prudký liják nebo noc.

Přední kameru doplňuje zadní AHD kamera. Díky AHD technologii je možné po kabelu přenášet obraz v HD rozlišení bez ztráty kvality a zpoždění obrazu, nedochází tak např. ke "kostičkování" obrazu. Samotná kamera nahrává v HD (720p) rozlišení s úhlem záběru 140° a citlivostí F2.0. Samozřejmostí je vodotěsné krytí IP68 pro bezproblémové použití na venkovní části vozidla. Zadní kamera kromě zaznamenávání dění za vozidlem během jízdy nalezne využití také jako couvací asistent, k čemuž napomůže automatický parkovací režim při zařazení zpátečky (přepnutí obrazu na zadní kameru + naváděcí čáry). Výše uvedené vlastnosti doplňuje funkce WDR, díky které se kamery lépe vypořádají se záběry za špatných světelných podmínek a v protisvětle.

Nabitá funkcemi
V názvu M10 DUAL není označení GPS náhodou, kamera disponuje v obsahu balení GPS modul na kabelu, který snadno přilepíte kamkoliv vám to bude vyhovovat. Díky němu se do záznamu ukládají informace o poloze a rychlosti. Ve speciálním přehrávači je pak možné přehrát záznam včetně trasy v Google mapách, rychlosti a dat přetížení (nárazů) z G-senzoru. Aktuální rychlost je také možné mít zobrazenou přímo na displeji během jízdy. 

Mimo to je kamera vybavena funkcí LDWS (Lane departure warning system), tedy asistentem pro hlídání jízdních pruhů. Krátkou nepozornost či mikro spánek jistě zažila většina řidičů. Funkce LDWS může napomoci k tomu, aby takové zaváhání nemělo fatální následky. Zvukovou signalizací vás upozorní v případě opouštění vašeho jízdního pruhu. 

Již tradiční výbavou autokamer je nárazový g-senzor, který reaguje na prudký pohyb kamery (např. náraz do automobilu). Pokud senzor takový pohyb zaznamená, uzamkne právě probíhající záznam proti přepsání, situace tak zůstane uchována na microSD kartě a vy můžete pokračovat v jízdě. Probíhající záznam lze také uzamknout jednoduše stiskem tlačítka na displeji. K G-Senzoru lze ještě aktivovat parkovací režim, který při zaznamenání otřesu kamery ve vypnutém stavu spustí záznam, který se opět uloží zamčený proti přepisu.

 

Podpora až 128 GB microSD karet
Autokamera CEL-TEC M10 DUAL GPS podporuje až 128 GB microSD karty, což je dostatek prostoru pro zhruba 17 hodin záznamu s oběma zapojenými kamerami (přední FULL HD, zadní HD rozlišení). Díky záznamu do smyčky se navíc nemusíte bát ani zaplnění karty. Jakmile k zaplnění dojde, kamera začne automaticky přemazávat nejstarší záznamy těmi aktuálními.

Technické parametry:
 Displej: 9.88" dotykový IPS
 Napájení: DC 5 - 5.5 V
 Video: 1296P@30fps + 720P@25fps, H.264
 Baterie: vestavěná nabíjecí Li-pol
 Záznam do smyčky: ano, 1 / 2 / 3 minutové úseky
 Paměť: microSD až 128 GB, class 10
 Provozní teplota: -20 °C až 70 °C, -20 °C až 70 °C
 Skladovací teplota: -40°C až 80°C
 G-Senzor: ano
 GPS záznam trasy: ano
 Asistent hlídání jízdních pruhů: ano
 Záznam zvuku: ano
 Naváděcí parkovací čáry: ano
 Parkovací režim: ano
 Focení: ano
 Přehrávání záznamů: ano
 Duální záznam: ano
 Automatické spuštění záznamu: při přívodu napájení nebo stisknutí tlačítka on/off
 Přední kamera:
- Světelnost objektivu: F2.2
- Rozlišení: 4.0 Mpx, 1280 x 960
- Úhel záběru: 140°, 140°
 Zadní kamera:
- Vodotěsné krytí: IP68
- Vstupní frekvence: 54 MHz / 27 MHz / 84.25 MHz
- Velikost senzoru: 1/3"
 WDR: ano, vícenásobná expozice WDR
 Délka kabelu: 8,5 m
 Rozměry: 275 x 75 x 18 mm mm

Obsah balení:
 Přední kamera CEL-TEC M10 DUAL GPS Premium integrovaná v zrcátku
 Zadní HD kamera
 Auto adaptér
 GPS modul
 Kabeláž pro zadní kameru
 Gumičky pro uchycení přední kamery na zrcátko
 Šrouby pro montáž zadní kamery
 Hadřík z mikrovlákna
 Uživatelský manuál v češtině


Videa ke zboží