Canon EF-S 24mm f / 2.8 STM

Nový produkt

Snadno přenosný plochý objektiv, který je ideální pro fotografie na cestách a v ulicích měst. Jeho pokročilá optická konstrukce zajišťuje vynikající kvalitu obrazu, zatímco velká světelnost f/2,8 umožňuje snímání z ruky za slabého osvětlení. Zaostřování s krokovým motorem poskytuje plynulé, téměř tiché automatické zaostřování při snímání filmů.

Více informací

Skladem na prodejně

3 999 Kč s DPH

3 305 Kč bez DPH

Přidat na seznam přání

Více informací

Výhody

  • Supertenký plochý design
  • Přirozená perspektiva lidského oka
  • Plynulé a tiché zaostřování pro filmy*
  • Při snímání za slabého osvětlení použijte vysokou světelnost
  • Zaostřovací vzdálenost 0,16 m

Přenosný plochý design

S hloubkou jen 22,8 mm a hmotností pouze 125 g představuje model EF-S 24mm f/2.8 STM snadno přenosný objektiv, který vám umožní vzít si fotoaparát EOS kamkoli. Díky malému provedení je také nenápadný – ideální pro fotografování na ulici.

Přirozená perspektiva

Ohnisková vzdálenost 24 mm při použití s tělem fotoaparátu APS-C EOS přináší stejný zorný úhel jako 38mm objektiv plnoformátového fotoaparátu DSLR. To je tak blízko lidskému oku, že vaše snímky budou vypadat velmi přirozeně.

Plynulé, tiché zaostřování

Téměř tiché zaostřování s krokovým motorem se při fotografování rychle nastaví a při snímání filmů zajišťuje plynulé přechody ostření pro záznamy bez rušivého šumu ostření.*

Nízké clonové číslo pro snímání za slabého osvětlení

Vysoká světelnost f/2,8, která propouští spoustu světla, vám umožňuje pořizovat snímky za slabého osvětlení, aniž by bylo nutné použít blesk. Je ideální také pro vytváření efektů s malou hloubkou ostrosti, protože vám umožní izolovat objekt proti jemně rozostřenému pozadí.

Pokročilá optická konstrukce

Vychutnejte si úžasnou ostrost napříč celým snímkem díky vysoké odolnosti proti přesvětlení a ztrátě zřetelnosti barevných okrajů. Dostaňte se k malým objektům až na vzdálenost 16 cm pro blízké záběry pohledů na svět.