Rode PinMic Long Zobrazit větší

PinMic Long

Nový produkt

PinMic Long

Více informací

Dostupnost na dotaz

4 890 Kč s DPH

4 041 Kč bez DPH

Přidat na seznam přání

Více informací

RODE PinMic Long je unikátní řešení klopového mikrofonu. Skládá se z oddělitelné kapsle, které se upevňuje skrz látku na tři hroty k destičce, ze které poté vede kabel. Díky tomuto řešení je dosaženo opravdu miniaturních rozměrů a velké všestrannosti, ale zároveň vysoké kvalitě a parametrů větších mikrofonů.

Mikrofon lze jednoduše uchytit na jakoukoliv textilii o síle 1.5mm - 3mm. Díky systému uchycení pomocí tří hrotů nedojde k žádnému poškození oblečení. Standardní PinMic je vybaven kratšími hroty a je možné jej uchytit na textilli o síle do 1.5 mm.

S kapslí je dodáván voděodolný pop filtr a miniaturní windshield, které zajišťuje čistý zvuk i ve náročných podmínkách. Mikrofon s celým příslušenstvím je dodáván v odolné krabičce, která usnadní jeho přenášení.

Jednou z nejdůležitějších vlastností jakéhokoliv produktu je jeho všestrannost, a proto je PinMic vybaven MiCon konektorem, který ve spojení s MiCon adaptéry připojíte prakticky k jakémukoliv zařízení.

RODE vždy dbalo na dobrou podporu zákazníků v oblasti záruk a ani PinMic není výjimkou. Pětiletá záruka potěší každého, kdo je správným nadšencem a využívá mikrofony při denní praxi.